Skip to main content
search

Her Kullanım Durumu İçin Tasarlanmış Embedded Sunucular

Embedded sunucular, gömülü uygulamaların, IoT’nin ve akıllı uç teknolojinin can damarıdır. Bu donanım, satış makinelerinden uçaklara kadar şaşırtıcı derecede çeşitli uygulamalara güç sağlar. Doğrudan Sunucular ekibi Intel®, Supermicro, Nano, Atom® ve daha fazlasının teknolojisinden yararlanan özel yerleşik sunucular oluşturma konusunda yeteneklidir. Intel® IoT Solutions Alliance’ın bir üyesi ve Uluslararası Otomasyon Topluluğu’nun bir katılımcısı olarak, yenilik yapmanıza yardımcı olabiliriz.

Doğru Yerleşik Sunucu Nasıl Seçilir

Pek çok gömülü sistemde, kuruluşlar maliyete öncelik verir ve en az bileşeni kullanan bir tasarım arar. Ancak bunun performans ve uygulama optimizasyonu ile dengelenmesi gerekiyor. Günümüz pazarında müşteri deneyimi en önemli unsurdur, bu nedenle size doğru performans ve değer karışımını sağlayan donanımı seçmek önemlidir.

Supermicro gömülü sunucular, sunucularına düşük güç ve yüksek performanslı çalışmanın güçlü bir kombinasyonunu sağlayan Intel Atom® teknolojisinden yararlanır. Bu karışım, kısmen Atom® işlemcinin verimli güç tüketimi ve dinamik güç yönetimi ile birlikte çoklu iş parçacığından yararlanma becerisiyle elde edilir.

Doğru sunucuyu nasıl bulabilirsiniz? Embedded sistemler, daha büyük sunucu muadillerine göre daha uygulamaya özel olma eğilimindedir. Doğru yapıyı bulmak için, yapılması gereken işler, güç gereksinimleri, alan sınırlamaları ve ihtiyaç duyabileceğiniz bileşen türleri gibi faktörleri göz önünde bulundurun.

Donanım mühendislerimiz, özel uygulamanız için optimize edilmiş bir donanım platformu oluşturarak fikrinizi prototipten gerçeğe taşımanıza yardımcı olabilir. Yerleşik bir sunucuyu gereksinimlerinize uyacak şekilde nasıl özelleştirebileceğinizi öğrenmek için bir ekip üyesiyle konuşun.

Embedded Sunucular

Supermicro Embedded Sunucular

Supermicro’nun embedded sunucuları, uygulamanız ne olursa olsun size üstün performans sağlamak için tasarlanmıştır. Fansız ve IoT ağ geçidi, kompakt, endüstriyel, mini kule ve raf montajı için optimize edilmiş yapılar dahil olmak üzere ihtiyaçlarınıza uyacak çeşitli form faktörlerinde gelirler.

Close Menu