Skip to main content
search

 

 

NVIDIA Clara

 

Sağlık ve Yaşam Bilimleri Geliştiricileri için Optimize Edilmiş Bir Uygulama Çerçevesi

NVIDIA Clara, yapay zeka destekli görüntüleme ve genomik için bir sağlık uygulama çerçevesidir. Gerçek zamanlı, güvenli ve ölçeklenebilir çözümler oluşturmak için geliştiriciler, veri bilimcileri ve araştırmacılar için tam yığın GPU hızlandırmalı kütüphaneler, SDK’lar ve referans uygulamaları içerir.

 

NVIDIA Clara uygulama çerçevesi, tıbbi görüntüleme veya genomik alanında çalışan sağlık uygulamaları geliştiricileri için idealdir.

Bugün, GPU’lar CT, MRI, röntgen ve ultrason dahil olmak üzere neredeyse tüm görüntüleme yöntemlerinde bulunur ve uç cihazlara hesaplama yetenekleri getirir. Tıbbi görüntülemede derin öğrenme araştırmalarının patlamasıyla, GPU etkin modaliteler aracılığıyla AI destekli iş akışlarını sağlamak için daha verimli ve geliştirilmiş yaklaşımlar geliştirilmektedir.

NVIDIA Clara uygulama çerçevesinin en son sürümüyle birlikte, geliştiriciler AI geliştirmeyi gerçekleştirmek için gerekli araçlara ve API’lara sahip olmanın yanı sıra gömülü donanım yoluyla tıbbi cihazlara AI yetenekleri de getiriyorlar.

 

İşbirlikçi Öğrenme

Eğitim çerçevesi, veri bilimcileri ve araştırmacıların birlikte çalışmasını ve sağlam, genelleştirilebilir AI algoritmaları oluşturmasını ve verilerin gizli ve güvenli kalmasını sağlayan Birleşik Öğrenme ve transfer öğrenimi gibi teknikleri içerir.

 

Alan Adı Optimize Edilmiş Performans

Horovod tabanlı çoklu GPU ölçeklendirme, Otomatik Karışık Hassasiyet (AMP) ve akıllı önbellekleme mekanizması ile tıbbi görüntüleme için optimize edilmiş AI eğitimi.

 

Entegrasyon Kolaylığı

Clara Deploy, geliştiricilerin hastane benzeri bir ortamda arayüz oluşturabilecek klinik iş akışları oluşturmalarını sağlayan gerekli yapı taşlarını ve referans uygulamalarını içerir.

 

NVIDIA Clara AGX ™ Geliştirici Kiti


NVIDIA Clara AGX ™ geliştirici kiti, gerçek zamanlı AI ve gelişmiş görüntü, video ve sinyal işleme becerisine ihtiyaç duyan tıbbi cihazlar için yerleşik bir AI bilgisayar ve yazılım geliştirme çerçevesidir. NVIDIA Clara AGX, AI uygulama dağıtımlarını tıbbi cihaz veya kenar düğüm filolarına güvenli bir şekilde yönetir ve düzenler.

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

NVIDIA Clara Genomics, yüksek performanslı bilgi işlem, derin öğrenme ve analitik ile gpu hızlandırmalı genom analizi iş akışlarına olanak tanır.

NVIDIA Parabricks GPU Hızlandırılmış

Parabricks , yüksek üretim, hızlı geri dönüş süreleri ve düşük hesaplama maliyeti için yeni nesil sıralama için yüksek performanslı GPU hızlandırmalı genom analiz yazılımı çözümleri sunar.

Uzun Okuma De Novo Meclisi

Genom analiz süresini günlerden saatlere indirmek için Clara Genomics, de novo genom montajı için GPU ile hızlandırılmış haritalama, hizalama ve cilalama uygulamasını sunar.

Tek Hücre Dizileme

NVIDIA Clara Genomics, sekanslama maliyetlerini azaltmak, veri kalitesini artırmak ve tek hücreli epigenomiklerin çözünürlüğünü artırmak için AI destekli iş akışlarının geliştirilmesi için AtacWorks araç setini sunar.

Close Menu